fbpx

У Франківську шістьох обвинувачених у виготовленні наркотиків суд залишив у СІЗО на два місяці

Суспільство 15:13, 06.02, 2017

Сьогодні, 6 лютого, в Івано-Франківському міському суді розглянули кримінальну справу щодо виготовлення та розповсюдження наркотичних та психотропних препаратів.

У справі проходять шестеро обвинувачених: Малахов Юрій Дмитрович, Тітов Дмитро Вікторович, Сеник Андрій Богданович, Дрозд Любомир Васильович, Віленська Діана Миколаївна та Карпенко Андрій Валерійович, інформує Фіртка.

Їх звинувачують у контрабанді наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів. 

Один із обвинувачених відмовився від захисника, оскільки той не прийшов на суд, просить про захист адвоката Криницького. Відмову колегія суддів прийняла.

За словами адвокатів, обвинуваченим не дають ознайомитися з матеріалами кримінального провадження, тому суд зобов'язав прокурора, щоб всі обвинувачені ознайомилися відповідно до процедури.

Захисник обвинуваченого Малахова попросив суд випустити його з СІЗО під домашній арешт через хворобу і тому, що йому потрібен відповідний догляд та харчування, якого в СІЗО немає.

Також адвокат обвинуваченої Віленської попросив про домашній арешт. Адвокати заявили, що обвинувачені не мають доступу, щоб повпливати на хід слідства.

Суд вирішив обвинуваченим продовжити міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів.

Наступне судове засідання відбудеться 16 березня о 13.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: