fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську школярі з усієї України змагаються у фінальному етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської та іспанської мов

У Франківську школярі з усієї України змагаються у фінальному етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської та іспанської мов

Суспільство 11:06, 28.03, 2017

В Івано-Франківську урочисто відкрили IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської та іспанської мов. Для участі у змаганнях на Прикарпаття прибули школярі з усіх областей України та міста Києва.

У заключному етапі змагаються 77 учнів. До складу журі олімпіади залучені фахівці з англійської та іспанської мов – науковці провідних вищих навчальних закладів та учителі-практики з усіх куточків України, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 

Урочистості з нагоди відкриття олімпіади відбулися в актовій залі Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату обласної ради.

"Вітаю на прикарпатській землі обдаровану юнь, педагогів, які з нею працюють, членів журі. Хочеться усім побажати плідної праці та приємного перебування у нашому кра"ї, – зазначив директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Віктор Кімакович.

"Іноземна мова є тим особливим місточком, який об’єднує світ, і діти, які сьогодні присутні тут, особливі. Тож бажаю вам успіху", – звернулася до присутніх Оксана Коваленко, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України, заступник голови оргкомітету олімпіади.

Привітали і побажали удачі учасникам Ігор Кондратишин, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук, голова журі олімпіади з англійської мови Ігор Цимбалістий, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук, голова журі олімпіади з іспанської мови та Джулія Мартін, доброволець Корпусу миру США в Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: