fbpx

У Франківську школярів вчать польської мови за допомогою художніх занять. ФОТО

Культура 15:27, 21.02, 2017

В Центрі польської культури та європейського діалогу розпочались циклічні художні заняття "Молодий митець" для діток І-ІІ класів, котрі відтепер вивчають польську мову в більш практичний спосіб.

Участь у заняттях беруть 16 дітей, більшість зі школи №3 та №24. Заняття проводить пані Малґожата Ґуля, вчитель польської мови, яку скерував до Івано-Франківська Осередок розвитку польської освіти за кордоном, що в Республіці Польща, повідомили у Центрі польської культури та європейського діалогу.

Оскільки перше творче заняття розпочалось напередодні Дня святого Валентина, то дітки отримали завдання власноруч приготувати святкові картки для близьких осіб. Майстерність та уява діток радували та вражали. Усю любов маленького сердечка вони вкладали у реалізацію своєї уяви. Великі, середні та зовсім крихітні червоні витинанки у формі серця було створено в актовому залі Центру.

За півтори години заняття діти не тільки могли зреалізувати фантазію, але й вивчили нові для них польські слова, активно проводили музичні розминки.

Невід’ємною частиною діяльності Центру є впровадження занять для наймолодших. Це не тільки дозволяє поглибити знання з польської мови, але й розвинути у діток бажання вчити щось нове з використанням ігор.

І відтепер аж до літа кожного четверга дитячий сміх буде лунати в стінах Центру польської культури та європейського діалогу на художніх заняттях "Молодий митець".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: