fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську спецпризначенці вчили майбутніх поліцейських затримувати зловмисників на авто та прийомам рукопашного бою. ФОТО

У Франківську спецпризначенці вчили майбутніх поліцейських затримувати зловмисників на авто та прийомам рукопашного бою. ФОТО

Суспільство 20:14, 13.07, 2017

Сьогодні на базі Факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ для курсантів та майбутніх дільничних офіцерів поліції прикарпатські правоохоронці провели показові виступи-навчання з тактики затримання зловмисників на автотранспорті та прийомів рукопашного бою і самооборони.

Захід розпочався із вступного слова декана Прикарпатського факультету №3 м. Івано-Франківськ, доктора юридичних наук, професора Вікторії Вовк, яка зазначила, що такі навчання вже не вперше проводяться на території навчального закладу, адже завдяки їм майбутні поліцейські можуть покращити уже здобуті навички під час навчання, передає Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

В свою чергу заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Василь Віконський зазначив, що такі показові виступи необхідні та корисні для майбутніх поліцейських, оскільки дають можливість безпосередньо спостерігати за діями працівників поліції у різноманітних екстремальних ситуаціях під час службової діяльності.

В подальшому для всіх присутніх працівники роти поліції особливого призначення ГУНП в Івано-Франківській області продемонстрували навички фізичної підготовки, володіння прийомами рукопашного бою, техніку бойових прийомів та прийомів самозахисту під час нападу із застосуванням холодної та вогнепальної зброї. Крім того, частково продемонстрували способи затримання злочинців в русі та на автотранспорті.

Після навчань усі охочі мали можливість спробувати власні сили.

Наприкінці заходів начальник УКЗ ГУНП в Івано-Франківській області капітан поліції Андрій Бондюк висловив щиру подяку усьому керівництву Національної академії внутрішніх справ України за активну участь та можливість проведення первинної професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліції на базі факультету №3 в м. Івано-Франківськ, та надіється на майбутню тісну співпрацю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: