fbpx

У Франківську стартував соціальний біговий клуб "Gutsul Run"

Суспільство 09:39, 18.03, 2015

Проект "Гарячий спорт" розпочав свою діяльність у Івано-Франківську зі створення соціального бігового клубу.

У громадському ресторані “Urban Space 100″ презентували перший в Івано-Франківську соціальний біговий клуб під назвою "Gutsul Run" в рамках проекту "Гарячий спорт". 

П'ять причин, для чого треба бігати разом, навів Сергій Караванець, один з організаторів "Франківського Півмарафону" та ініціатор "Гарячого спорту".

"Це тренування тіла і розуму, тут не можна схалявити, це змагання з іншими, тут просто класно, і останнє – ви розвиваєтеся у середовищі однодумців, – перерахував Караванець. – Бути в клубі круто! Коли я реєструвався в якомусь марафоні, то перше питання при реєстрації: "А з якого ви клубу?"

Тренування клубу "Gutsul Run" будуть проводитьсь тричі на тиждень. У вівторок та четвер о 19.00 на міському озері чи стадіоні "Наука", а в суботу бігуни збиратимуться о 9.00, інформує Репортер.

Також планують один раз на місяць робити такі бігові виїзди у інші міста – Львів, Тернопіль чи Кам’янець-Подільський. А тренуватиме бігунів досвідчений тренер, багаторазова призерка чемпіонатів та Кубків України з  легкої атлетики Олеся Дідоводюк.

Після презентації провели одразу ж перше показове заняття.

Активісти проекту "Гарячий спорт" мають намір за яких два роки перетворити Франківськ на спортивну столицю України.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: