fbpx

У Франківську СТЕК готується до нового опалювального сезону

Суспільство 10:46, 20.04, 2016

СТЕК розпочинає підготовку до опалювального сезону 2016-2017 років. Тепловики планують замінити проблемні ділянки тепломереж та провести роботи на котельні.

На міжопалювальний період фахівці СТЕК запланували заміну зношених теплових мереж на вулицях М. Підгірянки, Військовій, Коновальця, Чорновола та Дудаєва. Загалом буде замінено 732 метри магістральних мереж в двотрубному вимірі. Окрім цього, буде відновлено ізоляцію на теплопроводах для зменшення втрат тепла та будуть проводитися профілактичні роботи на котельні, що на вул. Індустріальній. 

Компанія уже розпочала підготовку власних мереж до гідравлічних випробувань, які розпочнуться в травні цього року. Також наразі фахівці СТЕК знімають будинкові прилади обліку для того, щоб зберегти їх від вандалізму та крадіжок. Перед початком наступного опалювального сезону усі прилади обліку будуть встановлені повторно.

"Демонтаж приладів лічильників тепла є вимушеним, – розповідає директор ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" Сергій Мельник. – Цього року ми мали два випадки пошкодження приладів обліку, торік у наших колег з теплокомуненерго були випадки крадіжок лічильників".

Зазначимо, що за минулий опалювальний період СТЕК встановила 81 будинковий прилад обліку. Середня вартість одного такого обчислювача теплової енергії варіюється від 15 до 20 тисяч гривень. 

Загалом для СТЕК минулий опалювальний сезон видався досить успішним. За цей час було всього шість незначних аварій, при цьому три пориви сталися на так званих "нічийних" тепломережах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: