fbpx

У Франківську створять ще одне комунальне підприємство, яке подаватиме тепло та гарячу воду

Суспільство 17:15, 19.06, 2017

Івано-Франківська міська рада хоче створити комунальне підприємство "Екоенергетичні системи Івано-Франківська" ("ЕЕС-ІФ"), яке надаватиме послуги з постачання теплової енергії та гарячої води.

Проект рішення сьогодні на засідання виконкому вніс з голосу міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Члени виконкому без обговорення одноголосно його підтримали, завтра має розглянути сесія міської ради.

Як йдеться в проекті рішення, КП "ЕЕС-ІФ" надаватиме комунальні послуги з виробництва та транспортування теплової енергії та централізованого постачання гарячої води.

Додатковими видами діяльності підприємства буде виконання проектних, будівельних, монтажних та ремонтних робіт; метрологічне забезпечення теплового господарства, метрологічний контроль за застосуванням, ремонтом і зберіганням засобів вимірювань; виконання технічних експертиз; здійснення вантажних перевезень; оптова та роздрібна торгівля продовольчими та промисловими товарами; проведення семінарів та тренінгів тощо.

Статутний капітал КП "ЕЕС-ІФ" становитиме 10 млн грн. Підпримство зареєструють за адресою: Незалежності, 161, де зараз розміщене КП "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія".

Нагадаємо, сьогодні в Івано-Франківську послуги з постачання теплової енергії та гарячої води надають ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" та ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: