fbpx

У Франківську "Тепловик" обіграв "Нікополь-НПГУ"

Спорт 08:18, 14.09, 2016

У вівторок, 13 вересня, івано-франківський "Тепловик" у рамках 9-го туру Чемпіонату України серед команд Другої ліги приймав "Нікополь-НПГУ", що з Дніпровської області. Перед матчем команди займали 6-ту та 14-ту сходинки в турнірній таблиці відповідно.

Уже на 8-ій хвилині поєдинку іванофранківці могли повести в рахунку. Однак воротар нікопольців парирував удар півзахисника "тепловиків" Ореста Януша. Потім небезпечних моментів ні в господарів, ні в гостей не було, пише Репортер.

У середині першого тайму голкіпер "Тепловика" Остап Вульчин двічі врятував свою команду, нікопольці так і не змогли проштовхнути м’яча в сітку воріт іванофранківців. Наприкінці першої половини гри рахунок у матчі таки відкрили. Франківець Орест Януш отримав передачу від партнера, обіграв на фланзі суперника і вцілив м’ячем у кут воріт – 1:0. На 44-ій хвилині "Тепловик" міг подвоїти свою перевагу, проте Ігор Худоб’як влучив у поперечину. Після перерви команди заграли повільніше, не поспішали до штрафних майданчиків, катали м’яч у центрі поля.

Найцікавішим за першу половину другого тайму стало включення прожекторів на стадіоні "Рух". Востаннє на центральному стадіоні Франківська команди грали при штучному освітленні ще в минулому десятиріччі. За 15 хвилин до завершення поєдинку гості влучили у стійку воріт "Тепловика", а ще через десять – Владислав Приймак підстрахував голкіпера і виніс м’яча з лінії воріт іванофранківців.

На 88-ій хвилині уже господарі влучили у стійку. Останні хвилини матчу вболівальники на стадіоні супроводили гімном України. "Тепловик" таки дотерпів і втримав перевагу – 1:0. Після цієї перемоги підопічні Володимира Ковалюка мають у своєму активі 14 очок і займають п’яте місце у турнірній таблиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: