fbpx

У Франківську "Теплокомуненерго" вже підготувало до зими 22 котельні із 32

Суспільство 17:19, 29.07, 2015

ДМП "ІФ Теплокомуненерго" продовжує підготовку теплового господарства до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років.

За словами начальника виробничо-технічного відділу Івана Кедика, за перші два літні місяці працівники підприємства виконали значні обсяги робіт відповідно до затверджених організаційно-технічних заходів з підготовки теплового господарства до роботи в опалювальному сезоні 2015-2016.

"На початку робіт за результатами гідравлічних випробувань магістральних систем було виявлено понад 100 ділянок, які потребували ремонту через прориви. На сьогодні таких ділянок залишилося в межах 20, і роботи на них тривають. Останніми днями були завершені роботи із заміни зношених труб магістральних теплопроводів на попередньо ізольовані труби на розі вулиць Симиренка – Полотнюків (в тепловому районі "Позитрон"), проведено заміну тепломережі, що перетинає вулицю Бельведерська, де нині ведуться роботи автошляховиками з ремонту дорожнього покриття, а в тепловому районі "Дорошенка" завершено роботи з ремонту ділянки мережі біля будинку на Чорновола, 140 і транзитної мережі, яка пролягає під житловими будинками Мазепи, 21-23.

На цей час проводяться роботи зі здачі будинкових систем на щільність. Тут також роботи здійснюються за заздалегідь затвердженим графіком. На сьогодні по тепловому району "Позитрон" готовими до зимового сезону є 79 будинків, по тепловому району "Пасічна" – 123 і по тепловому району "Дорошенка"  24 житлові будинки.

Підготовчі роботи проводяться також на центральних теплових пунктах (ЦТП) та котельних підприємства. Станом на кінець липня із 28 ЦТП вже підготовленими до роботи в зимовий період є 27, а з 32 котелень – 22",  розповів Іван Кедик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: