fbpx

У Франківську цього року встановлять 15 сучасних зупинок

Суспільство 11:57, 10.08, 2017

В Івано-Франківську розпочали встановлювати комфортні та сучасні зупинки. Роботи з їх розміщення розпочалися у різних мікрорайонах міста.

Цьогоріч таких сучасних типових зупинок запланували 15, але в перспективі повинні комплексно оновити ними місто. Такі зупинки, окрім звичних лавок та смітників, будуть оснащені електронним таблом та інформаційними стендами. На кожній буде розміщена інформація, хто їх обслуговує, стежить за технічними моментами та здійснює прибирання, передає прес-служба МВК.

"Довгі роки до зупинок громадського транспорту в місті нікому не було діла. Тепер ми передали їх на баланс управлінню транспорту. Цього року ми вперше оголошуємо конкурс на обслуговування зупинок громадського транспорту. Це передбачає поточний ремонт споруд та прибирання. Звісно, що одномоментно їх встановити всюди не вдасться, але поступово плануємо оновити зупинкові комплекси в усьому місті", – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Окрім того, цьогоріч у місті з’явилася перша "розумна" зупинка напроти готелю "Надія". Її оснащено електронним таблом, камерою відеоспостереження, зарядкою для гаджетів, а також безкоштовним Wi-Fi. Вже найближчим часом такі ж зупинки мають з’явитися на вулиці Дністровській.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: