fbpx

В Івано-Франківську у вихідний день збирають гроші за паркування. Комунальники кажуть, що законно

Економіка 17:49, 30.06, 2014

Мешканці Івано-Франківська скаржаться КУРСу, що працівники комунального підприємства "Сервіс-Авто" збирають гроші у вихідний день, присвячений Дню Конституції. Керівник КП "Сервіс-Авто" Андрій Строїч запевняє, що паркувальники закон не порушують.

Сьогодні представники КП "Сервіс-Авто" збирали плату за паркування, незважаючи на офіційний вихідний. Деяких франківських водіїв це обурило: люди нагадують, що у вихідні за паркування плату збирати не повинні. "Для людей сьогодні офіційний державний вихідний. А ці гроші з людей збирають",  обурюється франківчанин Іван Маркович. З подібною скаргою до редакції звернувся також один із депутатів Івано-Франківської міської ради. 

Нагадуємо, в Україні неробочими днями для зон платного паркування вважаються лише неділі та державні і релігійні свята, визначені чинним законодавством.

"Субота для нас робочий день. Але в цю суботу ми не працювали, бо на неї припав День Конституції. Тож працюємо сьогодні. Все згідно з законом – ми не порушуємо", – прокоментував КУРСу директор КП "Сервіс-Авто" Андрій Строїч.

Офіційну позицію "Сервіс-Авто" підтвердили паркувальники, які працюють в центрі Івано-Франківська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: