fbpx

У Франківську “Ураган” здобув перемогу над чемпіонами країни

Суспільство 17:02, 27.08, 2016

У суботу, 27 серпня, при заповненій трибуні манежу Коледжу фізвиховання івано-франківський “Ураган” впевнено переграв чинного чемпіона країни львівську “Енергію” – 5:1. Це була перша домашня гра “драконів” у новому сезоні Екстра-Ліги.

Вже в дебюті поєдинку на 3-ій хвилині іванофранківці відкрили рахунок, відзначився Андрій Сімка. Далі гра вирівнялася, команди сильно не ризикували, пише Репортер.

Наприкінці першого тайму “ураганівці” знову забили.  Цього разу з пенальті: 6-метровий реалізувавМихайло Зварич. На перерву футзалісти пішли за рахунку 2:0 на користь господарів майданчика – івано-франківського “Урагану”.

У другій половині матчу франківці продовжували пресингувати львів’ян. На 26-ій хвилині Ігор Корсун завершив атаку і збільшив перевагу своєї команди – 3:0. Після цього, за три хвилини до завершення поєдинку, “енергетик” Степан Струк не реалізував пенальті. Однак уже через кілька секунд львів’яни таки скоротили відставання в рахунку – 1:3, відзначився Тарас Кузь.

Проте останнє слово залишилося за франківцями: протягом останніх 15 секунд “дракони” забили двічі. Спершу Мар’ян Пелех, а потім – Андрій Цілик – 5:1.

Наступний поєдинок “Ураган” зіграє у суботу, 8 жовтня, у Києві проти столичного “ХІТа”.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: