fbpx

У Франківську урочисто провели до ЗСУ 65 призовників. ФОТО

Суспільство 20:24, 06.04, 2017

На Прикарпатті стартувала призовна кампанія "Весна - 2017". В обласному військкоматі урочисто провели 65 юнаків з Івано-Франківщини, які призвані до Збройних сил України.

Це перший цьогорічний призов, і триватиме він протягом квітня-травня. За цей час лави солдатів Збройних сил України поповнять 450 прикарпатців, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 

На переконання заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічняка, саме за такими юнаками майбутнє нашої держави, адже допоки є ті, хто готовий стояти за честь і гідність своєї країни, ми маємо чим пишатися.

"Гордий за кожного з вас та ваших батьків, які зуміли виростити справжніх патріотів. Ті, хто сьогодні призваний на військову службу, це люди, які не красивими гаслами, а справжніми чоловічими вчинками доводять те, що служіння своїй країні – це найвищий прояв відповідальності кожного громадянина, – зазначив посадовець. – Бажаю сьогоднішнім призовникам, щоб їхня служба була ефективною, проте бойові навики, яких вони набудуть, залишалися теорією і не мали місця застосування на практиці".

Також Ігор Пасічняк додав, що в області це вже п’ятий відновлений призов. Попередні чотири були виконані на 100 відсотків. Тому, на думку посадовця, цьогорічний призов покаже такі ж хороші результати і наші хлопці з честю нестимуть військову службу, виводячи армію України на новий європейський рівень.

За словами обласного військового комісара Володимира Ярмошука, сьогоднішні призовники розпочнуть службу в навчальних центрах ЗСУ в Київській, Полтавській та Чернігівській областях. Служитимуть же ж у Дніпропетровській області. Всі призовники проходитимуть строкову службу в пунктах постійної дислокації і в зону проведення Антитерористичної операції на сході країни направлятися не будуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: