fbpx

У Франківську вчетверте розпочався фестиваль "Мелодії парку". ВІДЕО

Культура 21:01, 06.06, 2017

В Івано-Франківську вже четверте літо поспіль на сцені посеред віковічних дерев збираються професійні артисти. Тут триває фестиваль "Мелодії парку". На Зелені свята літню сцену "окупували" музиканти Муніципального духового оркестру. Слухачів вони зачаровували народним, академічним та естрадним співом. Соліст Олександр Семчук підготував одразу кілька композицій.

Солістка обласної Філармонії Оксана Романюк дебютант "Мелодії парку". На сцені вона виконала пісні на слова Володимира Івасюка. Артистка каже, це незмінні хіти, які стали візитівкою багатьох відомих виконавців, інформує ТРК "Вежа".

Змінити оркестровий зал на сцену просто неба зважується не кожен артист, зізнаються учасники "Мелодій парку". Але вбачають у цьому і позитив. Зокрема, у парку долучитися до прекрасного можуть люди, яким дотепер не виходило навідатися до концертної зали.

"Мелодії парку" в цьому році пролунали вдруге. Та саме починаючи із Зелених свят концерти на літній сцені стануть регулярними, кажуть організатори.

Іванофранківцям "Мелодії парку" припали до душі. Щороку кількість слухачів зростає. Одні намагаються вгадати мелодії, інші підспівують.

Цієї неділі літню сцену із Муніципальним духовим оркестром розділили танцювальні колективи. Тут виступали юні артисти колективу "Перлинка" із Єзуполя.

Вже наступної неділі літню сцену у парку імені Шевченка підкорятимуть артисти із народних домів приміських сіл. Загалом "Мелодії парку" лунатимуть щонеділі до середини осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: