fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Франківські студенти-медики вальсували і продавали картини, щоб допомогти передчасно народженим немовлятам. ФОТО, ВІДЕО

Франківські студенти-медики вальсували і продавали картини, щоб допомогти передчасно народженим немовлятам. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 10:55, 12.06, 2017

Це вже другий "Благодійний лікарський бал", який влаштовують студенти та викладачі ІФНМУ. Виручені на цьому заході кошти підуть на придбання медичного обладнання для відділення передчасно народжених дітей Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні.

Бал відбувся вчора, 11 червня, на площі фортечної галереї "Бастіон". На захід прийшли чимало студентів в сукнях та костюмах, викладачів та лікарів з родинами. 

"Це бал, який має такий цікавий характер – заохочувальний до краси та благодійності. Його проводять, щоб показати, що лікарі талановиті в усьому",  розповідає перший проректор ІФНМУ Ганна Ерстенюк.

На благодійному балу було представлено 10 різних лотів з картинами, серед яких і роботи викладачів університету. На аукціоні виручили більш як 12 тис. грн. Для придбання медично-діагностичного обладнання в лікарню потрібно понад 50 тисяч гривень. Тому студенти продовжуватимуть збирати кошти за допомогою різноманітних аукціонів та акцій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: