fbpx

У Франківську відбувся футбольний ветеранський турнір пам’яті Віктора Клим’юка. ФОТО

Спорт 17:02, 18.03, 2017

У суботу, 18 березня, в Івано-Франківську пройшов ветеранський турнір, присвячений пам'яті футболіста та тренера Віктора Клим’юка. В турнірі взяли участь шість команд: "Прикарпаття", "Бескид" Надвірна, "Покуття" Коломия, "Карпати" Яремче та дві команди "Друзі Віктора Клим’юка" з Івано-Франківська та Києва.

Турнір розпочався із матчів у груповому турнірі у двох групах. Переможцями груп стали команди "Друзі Віктора Клим’юка" з Києва та "Покуття", які отримали по дві перемоги над суперниками, пише Репортер.

В матчі за 5-те місце команда яремчанських "Карпат", до складу якої увійшли футболісти, які свого часу під орудою Віктора Клим’юка здобули кубок України серед аматорських команд, впевнено здолала надвірняньский "Бескид".

В матчі за третє місце ветерани ФК "Прикарпаття" впевнено перемогли команду "Друзі Віктора Клим’юка" із Івано-Франківська з рахунком 4:0.

У фіналі зійшлися переможці групового етапу команди "Друзі Віктора Клим’юка" з Києва та коломийське "Покуття". Жодна з команд не використала свої моменти в першій половині зустрічі. В середині другої кияни двічі вразили ворота опонента, що дозволило їм впевнено довести гру до перемоги та стати першим переможцем турніру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: