fbpx

У Франківську відбувся IT weekend

Суспільство 10:38, 07.11, 2016

В Івано-Франківську для ІТ-спеціалістів відбулася конференція IT weekend, на яку зібралися професіонали у напрямку WebUI та Project Management.

Відвідувачі почули шість доповідей на орієнтовані на сучасні технології теми. Перед слухачами виступили шість експертів: Сергій Морковкін, Ігор Репела, Віктор Каратов, Юрій Артюх, Дмитро Тарасенко, Олег Мізьов.

Сергій Морковкін – професійний веб-розробник, понад 16 років у галузі, суддя DevChallenge. Серед багажу його досвіду робота над безліччю проектів, серед яких особлива гордість – Microsoft Skype. Сергій розповідав про "Techniques of building layered interfaces on the example of a web-based code editor".

Юрій Артюх – front end developer, project manager та підприємець. Chief technology officer у компанії Coderiver. Більш як 6 років у веб-розробці. Детальніше про досвід Юрія можна дізнатись на сайті akella. На заході Юрій розповів про "Лінь у верстці". 

Ігор Репела – senior software engineer у Івано-Франківському офісі компанії SoftServe. У Ігоря понад 5 років досвіту у програмуванні, зокрема у веб-розробці. Працював з Flex framework, Angular і зараз з Angular 2. На #ITweekend_Frankivsk Ігор розповідав про "Using angular 2 with redux flow in production".

Дмитро Тарасенко – першопочатково СС++ розробник із 6-річним досвідом. Писав для DOS, пізніше під Windows. Брав участь у різних проектах: від фрілансерських замовлень до банківських систем та інтерпретаторів мов. Останні 6 рокiв пише на JavaScript та працює над великими проектами. Добре знайомий з ExtJs, jQuery, BackboneJs тощо. Активний учасник найрізноманітніших конференцій та ІТ-комьюніті у Львові та Україні. Автор кількох проектів "для душі", таких як: N13 – Js OOP library та JSQuest for developers та jevo – digital organisms simulator, які знаходяться у відкритому доступі на github.На #ITweekend_Frankivsk Дмитро говорив про штучний інтелект.

Віктор Каратов розповів про досвід своєї команди; одного "специфічного" власника startup; чому деякі з засновників startup-ів наймають компанії-виконавців та як усім "нормальним" людям знайти своє місце під "палючим сонцем" startup.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: