fbpx

У Франківську відбирають активістів, які атестуватимуть поліцейських

Суспільство 19:42, 25.05, 2016

Сьогодні всі члени громадських організації та учасники майбутніх атестаційних комісії, які виявили бажання прийняти участь у проведенні атестації правоохоронців Прикарпаття пройшли співбесіди з керівником ГУНП в Івано-Франківської області та представниками Міністерства внутрішніх справ України.

Співбесіди спрямовані на чіткий відбір кандидатів з числа, яких будуть сформовані атестаційні групи. На співбесіді усі кандидати мали можливість поспілкуватися із керівництвом правоохоронців, під час такого діалогу учасники повідомили основні причини участі в атестаційній комісії, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Важливість проходження співбесіди громадських представників, полягатиме в тому, що атестаційна комісія визначить на другому етапі атестування спроможність правоохоронця перебувати на займаній посаді чи в поліції. Також, комісія визначить рівень професійних, особистісних якостей кожного працівника поліції та успішного виконання службових обов'язків.

Як повідомляв КУРС, активісти, волонтери, журналісти, громадськість Івано-Франківська звертаються до керівника Національної поліції України Хатії Деканоїдзе з проханням розглянути питання про професійну невідповідність полковника Віктора Шкутова займаній керівній посаді в Національній поліції та повторно організувати процес формування атестаційних комісій в Івано-Франківській області.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: