fbpx

У Франківську відкрили сезон крадіжок лічильників, – СТЕК

Суспільство 15:32, 05.04, 2016

У СТЕК повідомили про два випадки пошкодження будинкових лічильників тепла, що сталися цими вихідними. Для того, щоб убезпечити прилади обліку від крадіжок та актів вандалізму, тепловики планують зняти їх на міжопалювальний період та встановити знову перед початком опалювального сезону.

На сьогодні є два випадки вандалізму – на вул. Грушевського, 22, там розбито лічильник, що належить СТЕК, вкрадено електронну частину, та на вул. Бандери, 12, де понищено будинковий лічильник, що є власністю ОСББ. В обох випадках було зірвано колодки на підвалах.

"Ми не бачимо логіки у діях зловмисників, вкрадені елементи самі по собі нічого не вартують, хоча ремонт пошкоджених лічильників буде коштувати близько половини їхньої вартості, яка складає близько 18-20 тис. гривень,  розповідає директор ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" Сергій Мельник. –  Для того щоб подібні випадки не повторилися – ми будемо знімати прилади обліку, що є у нашій власності у міжопалювальний період, та знову встановимо їх перед початком опалювального сезону. Іншого виходу з ситуації не бачимо".

У СТЕК зазначають, що за фактом вандалізму уже звернулися у правоохоронні органи.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: