fbpx

"Івано-Франківськгаз" відкрив сучасний центр обслуговування своїх клієнтів

Суспільство 22:48, 15.09, 2016

Перший на Прикарпатті сучасний центр обслуговування клієнтів газового господарства урочисто відкрили у м. Івано-Франківську.

Відтепер понад 100 тисяч жителів міста – побутових споживачів газу – матимуть змогу швидко та комфортно отримати весь спектр послуг, пов’язаний з оплатою рахунків за спожитий газ, підключенням до мережі, отриманням консультативної допомоги, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Участь у заході взяв заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк, духовенство міста, представники громадськості та споживачі газового господарства.

Посадовець привітав керівництво та працівників установи із успішним стартом нового проекту у сфері надання послуг та зауважив, що функціонування центру сприятиме зручному та якісному вирішенню проблемних питань клієнтів "Івано-Франківськгаз".

"Відкриття центру дасть змогу кваліфіковано та оперативно обслуговувати користувачів природного газу, своєчасно надавати їм необхідні роз’яснення, а головне –  зменшити час очікування людей у чергах".

Принагідно додамо, що Ярослав Паранюк став першим відвідувачем центру та скористався їхніми послугами.

За словами голови правління ПАТ "Івано-Франківськгаз" Віталія Шульги, у центрі працюватимуть 14 кваліфікованих операторів, які обслуговуватимуть відвідувачів, функціонуватиме "електронна черга". Електронні табло та голосові повідомлення інформуватимуть клієнтів про наявність вільних менеджерів.

Вже незабаром такі ж центри працюватимуть і в інших містах області, зокрема Коломиї, Калуші. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: