fbpx

У Франківську відкрили "Центр розвитку місцевого самоврядування". ФОТО

Політика 12:49, 10.05, 2017

Сьогодні в Івано-Франківську відбулось урочисте відкриття Івано-Франківського відокремленого підрозділу "Центр розвитку місцевого самоврядування".

Центр створено за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Він розташований по вулиці Галицька, 63-а.

На церемонії відкриття були присутні директор центру Руслан Панасюк, представник Програми "U-Lead з Європою", керівник групи підтримки Центрального офісу реформ Александра Фелінгер, менеджер хабу Програми "U-LEAD з Європою" Південно-Західної України Юлія Грицку-Андрієш, голова облдержадміністрації Олег Гончарук, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, громадськість та ЗМІ.

Руслан Панасюк зазначив, що серед основних завдань, які виконуватиме ІФ ЦРМС, є здвійснення всебічної підтримки функціонування вже діючих ОТГ, а також сприяння утворенню нових територіальних громад в області. Він висловив переконання, що цьогоріч на Прикарпатті стане вдвічі більше ОТГ.

"Основою будь-якої держави є сім'я, де батьки мають роботу, де дітки мають якісну освіту, де всі ми маємо висококваліфіковану медичну допомогу, де ми маємо майбутнє, і саме в своїй державі ми хочемо працювати і розвиватись", – сказав Руслан Панасюк.

У рамках відкриття також відбувся круглий стіл на тему "Здобутки і перешкоди реформи децентралізації на Прикарпатті".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: