fbpx

У Франківську відзначили грамотами представників місцевого самоврядування

Суспільство 18:01, 07.12, 2016

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Івано-Франківську відбулися урочистості. Грамоти отримали колишні і теперішні управлінці, а також голови ОСББ.

На урочистості запросили і депутатів колишніх демократичних скликань, які могли би оцінити, наскільки змінився Івано-Франківськ протягом останніх років.

Нагороди отримали працівники різних служб виконавчого комітету і кращі ОСББ та ЖБК міста. Зокрема, шість подяк отримали ОСББ та ЖБК, чотири подяки вручили депутатам різних рівнів попередніх каденцій та близько 30 подяк отримали працівники апарату виконавчого комітету.

Секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук зазначила, що державні службовці намагаються максимально активно спілкуватися з громадою і працюють прозоро. Люди мають можливість контролювати своїх обранців, через що депутати намагаються пропонувати нові проекти та бути корисними.

"Зараз відновлюється повага до посад державної служби. Насправді це досить високе звання – бути державним службовцем, але в останні роки воно було дискредитоване, і не завжди прості люди, які виконують свою щоденну рутинну роботу, є достатньо поцінованими", – зазначила Оксана Савчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: