fbpx

У Франківську візьмуться за наведення благоустрою в мікрорайоні "Пасічна"

Суспільство 15:12, 09.06, 2016

Виконком прийняв рішення про посилення заходів контролю за дотриманням благоустрою.

Міський голова Руслан Марцінків пояснив, що є скарги на візовий центр на Пасічній.

“Міська влада не має відношення до перенесення центру. Індійська фірма виграла тендер, відкрила центр на Ленкавського, а потім перенесла його на Пасічну. Той район густо заселений, і це створює незручності для місцевого населення”, – сказав Марцінків.

За його словами, на разі центр обслуговує близько 250 тисяч осіб, а до кінця року буде до півмільйона.

Виконком доручив сектору муніципальної інспекції з благоустрою, Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради забезпечити постійне чергування інспекторів та здійснення контролю за дотриманням норм благоустрою в мікрорайоні “Пасічна” в межах вулиць Галицька, Целевича, Хіміків, Тролейбусна до 01.07.2016 р.

Про результати роботи інспекція повинна доповісти на наступному засіданні виконавчого комітету.

Також рішенням виконкому рекомендовано патрульній поліції м. Івано-Франківська посилити патрулювання вулиць Галицька, Целевича, Хіміків, Тролейбусна у час роботи візового центру.

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою має вирішити питання функціонування туалетів біля візового центру у час його роботи.

Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини спільно з Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою доручено здійснити перевірки законності встановлення тимчасових споруд в мікрорайоні “Пасічна” та подати на найближче засідання виконавчого комітету перелік споруд, які підлягають демонтажу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: