fbpx

Загиблого в АТО бійця з Івано-Франківська посмертно нагородили орденом "За мужність"

Суспільство 14:26, 17.11, 2016

Орденом "За мужність" нагородили бійця 72-ої ОМБ Тараса Шевченка, який загинув у травні 2015 року під Волновахою.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради військовий комісар Івано-Франківська Ігор Сорокопуд зачитав Указ Президента України від 22 червня про відзначення державними нагородами. 

Орденом "За мужність ІІІ ступеня" нагороджено бійця з Івано-Франківська Тараса Шевченка, який загинув на війні. Нагороду вручали матері бійця.

"Я не знаю, що треба казати. Він для мене герой. Він воював за те, щоб ми спокійно тут спали, щоб росли наші діти. Ворог прийшов до нас з мечем, хай від меча він і загине", – сказала мама героя.

Як повідомлям КУРС, Тарас Ярославович Шевченко, 1981 року народження, воював у складі 72-ї окремої механізованої бригади, був молодшим сержантом. Загинув 19 травня 2015 року у Волноваському районі Донецької області.

Поховали воїна 28 травня у Дем’яновому Лазі. У полеглого бійця залишилися дружина Ірина, син Сергій та дочка Сніжана, мати і два брати.

26 червня на фасаді Івано-Франківського ВПУ №13 відкрили анотаційну дошку загиблому бійцю з Прикарпаття Тарасу Шевченку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: