fbpx

У Франківську встановлять два нових світлофори за 370 тисяч гривень

Суспільство 09:54, 13.02, 2017

Івано-Франківська міська рада виділила кошти на встановлення двох нових світлофорних об’єктів: на вул. Надрічній на межі села Вовчинець та на вул. Крихівецькій на в’їзді до села Крихівці.

На встановлення регулювального пристрою з міського бюджету виділили 370 тис. грн. Один з них невдовзі з’явиться на вул. Надрічній. Його вартість становить 120 тис. грн. Наступний об’єкт – на вул. Крихівецькій – зараз погоджується з точки зору організації дорожнього руху у Києві, оскільки це магістраль державного значення. Для його встановлення заклали 250 тис. грн, інформує прес-служба МВК.

Встановлення світлофорних об’єктів, за словами міського голови Руслана Марцінківа, – це кроки, які надиктовані необхідністю.

"Безпека на дорогах – це безпека для мешканців. Зараз є чимало нерегульованих перехресть, де доволі насичений і складний рух. Тому ціль міської влади – встановити найближчим часом на цих ділянках світлофори", – наголосив Руслан Марцінків.

Зазначимо, що наприкінці минулого року встановлено 16 енергоощадних світлофорів (8 пішохідних та 8 для транспорту) на перехресті вул. Стуса – Миколайчука, що в мікрорайоні "Каскад".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: