fbpx

У Франківську виконком дозволив прокат веломобілів, надувні батути та розваги для дітей

Суспільство 15:05, 06.04, 2017

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради погодив розміщення об'єктів дрібно-роздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг у місті.

Зокрема, члени виконкому погодили розміщення "Альпінпарку" на території парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка на період з 10 квітня по 31 жовтня 2017 року (205 днів) після оплати 19 680 грн. Також дозволили прокат сімейних веломобілів на період з 10 квітня по 1 липня 2017 року (83 дні) після оплати 7968 грн. У прокаті веломобілів у тому ж парку відмовили іншому підприємцю "у зв’язку із відсутністю належно облаштованих місць". 

Біля міського озера буде прокат веломобілів та дитячий ігровий (надувний) майданчик з 14 квітня по 1 липня 2017 року (79 днів), після того як підприємець сплатить 15 168 грн. 

Розваги передбачаються і в парку на вул. Молодіжній. Тут суб’єкту господарської діяльності дозволили розмістити два спортивних батути, дитячу тарзанку, карусель, надувний майданчик на період з 14 квітня по 25 вересня 2017 року (165 днів). За це він зобов’язаний сплатити до бюджету 79 200 грн.

Усі підприємці зобов’язані в 10-денний термін з дня прийняття рішення укласти угоду про співпрацю (на відшкодування витрат) із балансоутримувачем територій.

Для усіх об’єктів є обмеження щодо площі, яку вони можуть займати:

  • об’єкти дрібнороздрібної торгівлі – до 2 м кв.; 
  • електровеломобілі – до 5 м кв. для тимчасової стоянки та не більше 5 одиниць електровеломобілів;
  • площі надувних дитячих майданчиків, басейнів, батутів тощо визначаються, виходячи з технічного паспорта обладнання та додатково 1 м по периметру обладнання, але площа не повинна перевищувати 50 м кв.;
  • площа стаціонарного атракціону визначається відповідно до схеми розташування, погодженої/перепогодженої в Департаменті містобудування, архітектури та культурної спадщини виконавчого комітету міської ради. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: