fbpx

У Франківську викрили підпільний цех з виготовлення горілки. ФОТО

Суспільство 11:29, 25.07, 2016

Податкова міліція вилучила 856 пляшок горілки з фальшивими акцизними марками.

Цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю в Івано-Франківську організували п'ятеро чоловіків. Їхню діяльність викрили працівники податкової міліції.  

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

У цеху знайшли обладнання для масового виробництва алкогольних напоїв, зокрема генератор, насос, фільтри, компресор, фени, плівки для упакування готової продукції, порожня тара, шланги, лійки, спиртометри, ключі для закорковування пляшок, металеві ключі для зняття пластмасових дозаторів з бувших у використанні пляшок, корки, контрольні кільця, пластмасові дозатори, етикетки, клей тощо. 

Крім цього, вилучено 856 пляшок горілки різних торгових марок та ємностей, більше 350 літрів рідини із запахом спирту та 3647 марок акцизного податку невстановленого взірця.

Загальна сума вилученого склала 111,2 тисяч гривень.

За цим фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС в Івано-Франківській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України, санкція статті якої передбачає накладення штрафу від трьох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: