fbpx

У Франківську визначили "Містера клубів – 2017"

Стиль життя 17:46, 03.05, 2017

Вдруге в дитячо-юнацькому центрі м. Івано-Франківськ відбулося свято-конкурс, на якому обирали найрозумнішого, найспритнішого, найсміливішого "Містера клубів – 2017".

У конкурсних випробуваннях взяли участь дев’ять вихованців з дитячо-юнацьких клубів міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання: "Прометей", "Золота ракетка", "Ринг", "Сучасник", "Юність" та дитячо-юнацький центр, інформує прес-служба МВК.

Конкурсанти показали своє вміння вільно поводити себе на сцені; цікаво представили себе у першому завданні "Візитівка"; використовуючи свої таланти та здобутки, змагалися у наступних етапах конкурсу – "Кінопроба" та "Мій талант", спортивному конкурсі, який проводився за олімпійською системою "на виліт", танцювальному конкурсі "Лімбо". У конкурсному випробування "Стріла Амура" учасники дуже виразно, гарно та емоційно читали ліричні вірші. У конкурсному випробуванні "Вчинок джентльмена" юнаки давали відповідь на життєву ситуацію, проявляючи свої найкращі якості.

Оцінювало наших конкурсантів журі у складі: голова журі – Олена Гулька, педагог-організатор; члени журі –педагоги-організатори Іванна Федоренко та Галина Щербан.

Конкурсанти виконали всі завдання на "відмінно" і кожному з них було присвоєно титул. А головний титул "Містер клубів – 2017" виборов Колісник Ростислав з дитячо-юнацького клубу "Прометей".

У перервах між конкурсами лунали музичні вітання від Марини Стефанів та вокального гурту (кер. Любов Полякова), юних артистів з вокальної школи "Cristal Voice" (кер. Ірина Шабан), запальні танцювальні композиції виконали вихованці клубу спортивного танцю "Динамо" (тренер Ельміра Левицька) з дитячо-юнацького клубу "Мрія".

Ведучими свята були члени дитячо-юнацької адміністрації Анна Стецюк та Андрій Ломей.

Всі учасники конкурсу були нагороджені призами, оригінальними дипломами і солодощами від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. "Містеру клубів – 2017" було вручено сертифікат на перегляд фільму у кінотеатрі на дві персони.

Глядачі та учасники свята отримали масу позитивних емоцій та гарний настрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: