fbpx

У Франківську взяли під арешт чоловіка, якого звинувачують у педофілії і доведенні власної доньки до самогубства

Суспільство 18:34, 04.01, 2017

Мешканця Івано-Франківська, якого досудове слідство підозрює у зґвалтуванні та доведенні до самогубства неповнолітньої доньки, взяли під варту.

Івано-Франківський міський суд у середу, 4 січня 2017 року, визначив міру запобіжного заходу місцевому мешканцю 1980 року народження, якого підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 155 ККУ (статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості, вчинені батьком, які потягли тяжкі наслідки) та ч. 3 ст. 120 ККУ (доведення особи до самогубства, що є наслідком жорстокого з нею поводження, шантажу, примусу до протиправних дій або систематичного приниження її людської гідності, яке було вчинене щодо неповнолітнього).

Ознайомившись із наданими матеріалами, Івано-Франківський міський суд ухвалив визначити підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Оскільки злочини, вчинені іванофранківцем, належать до категорії насильницьких і покарання за них передбачене більше, аніж 5 років позбавлення волі, то альтернативної міри запобіжного заходу у вигляді грошової застави суд не призначив.

Якщо вину підозрюваного доведуть у суді, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: