fbpx

У Франківську юні таланти показали естрадну виставу "Назустріч літу". ФОТО

Культура 17:06, 15.06, 2017

14 червня в ІФНТУНГ відбулась феєрична естрадна вистава "Назустріч літу".

У виставі взяли участь учні вокальної школи "Crystal Voice" (керівник Ірина Шабан), танцювальних студій DSS (керівник Вікторія Семенюк) та "Лібра" (керівник Лілія Глива), студенти Інституту мистецтв Прикарпатського університету імені Василя Стефаника.  

Вихованці дитячо-юнацького центру, дитячо-юнацьких клубів "Легінь", "Оріон", "Гарт" міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання демонстрували глядачам свої акторські, вокальні та танцювальні здібності. Діти розігрували веселі сценки у музично-літературних заставках про літо, канікули та активний відпочинок, побували у "Квітковому палаці" в Дісней Ленді, "Палаці привидів", "Казці про квіткових фей", "Концертному палаці", були учасниками показів мод у вечірньому, діловому, спортивному, сучасному та весільному стилях. 

Завершенням вистави стала пісня про літо у виконанні викладача вокальної школи "Crystal Voice" Галини Рудик та всіх учасників дійства. Глядачі вітали бурхливими оплесками юних артистів, найменшим з яких було 3 роки, а найстаршим – 16. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: