fbpx

У Франківську за добу патрульні спіймали двох п'яних близнюків за кермом

Суспільство 19:01, 03.04, 2017

1 квітня на вулиці Надрічній екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль "Peugeot" за порушення ПДР. У салоні було троє чоловіків – власник автомобіля та двоє братів-близнюків. Один з них сидів за кермом та мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.

33-річний водій погодився пройти тест на вміст алкоголю у крові. Результат виявився позитивним – 1,69 проміле. Патрульні склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування без посвідчення водія), інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

Крім того, 29-річний власник автомобіля повідомив поліціантам, що передав керування нетверезому водію. На нього оформили адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП (передача керування особі у стані алкогольного сп'яніння).

У ніч на 2-ге квітня на вулиці Галицькій патрульні зупинили автомобіль "Nissan Almera". За його кермом сидів брат-близнюк водія, на якого вдень складали адмінматеріали. Чоловік зізнався, що вживав алкоголь, і пройшов тест на місці – 1,68 проміле. Як виявилося, минулого року франківець уже притягувався до адміністративної відповідальності за керування у стані алкогольного сп'яніння, тому поліціанти оформили адмінпротокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне порушення протягом року).

Загалом, за вихідні Патрульна поліція Івано-Франківська склала 6 адмінпротоколів за ч. 1 ст. 130 КУпАП та 2 протоколи за ч. 2. ст. 130 КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: