fbpx

У Франківську за останні місяці побільшало повідомлень про викрадення велосипедів. ВІДЕО

Суспільство 16:22, 28.07, 2017

Повідомлень про крадіжки велосипедів до Івано-франківського відділу поліції за останні місяці побільшало, констатують поліціянти.

На днях поліцейські затримали підозрюваних у скоєнні злочинів. Ними виявились 39- та 25-річний мешканці Івано-Франківська. Чоловіки уже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння різного роду злочинів.

4 спортивні велосипеди на загальну суму близько 25 тисяч гривень – це розмір збитків, які зловмисники завдали іванофранківцям лише за травень. Велокрадії цупили двоколісники з-під магазинів та інших установ, саме тоді, коли власники хоча б на деякий час залишали транспорт без нагляду.

Втім, таки не все продумали. Крадіїв вдалось вирахувати завдяки відеозаписам з камер спостереження. Під час обшуку їхніх будинків слідчі знайшли декілька пошкоджених велосипедних тросів та навісних замків. А також ймовірне знаряддя вчинення злочину – металеві плоскогубці. Втім, самих велосипедів у приміщенні не виявили. Їх наразі розшукують. На час слідства "велолюбителів" взяли під варту. Якщо оголошені їм підозри будуть доведені, чоловіків можуть на 6 років позбавити волі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: