fbpx

У Франківську за збут амфетаміну засудили трьох чоловіків

Суспільство 17:26, 20.09, 2016

Організатор злочинної групи та двоє його спільників упродовж квітня-червня 2014 року збували на території Івано-Франківська психотропну речовину та організували місце для її вживання.

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України щодо трьох учасників організованої групи, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні, Микола Ільницький,  вироком суду учасників організованої групи визнано винними у вчиненні вказаних правопорушень та засуджено до реальних покарань.
 
Так, 31-річного організатора злочинної групи засуджено до 5 років 8 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, одного з його спільників до 5 років 4 місяців, а другого – до 5 років з конфіскацією всього майна.
 
Нагадаємо, учасники організованої групи упродовж квітня-червня 2014 року збували на території обласного центру психотропну речовину амфетамін, а також організували місце для незаконного вживання наркотичних речовин.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: