fbpx

В Івано-Франківську заборонили рух вантажних автомобілів у спекотну погоду

Суспільство 14:43, 19.06, 2017

Виконком Івано-Франківської міської ради прийняв рішення заборонити рух великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автомобільних дорогах міста Івано-Франківська в денну пору доби за температури повітря вище +28 °С.

Відповідно до рішення виконкому, заборона поширюється на транспортні засоби фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн.

Ваговий контроль на в’їзді в Івано-Франківськ має забезпечити КП “Муніципальна дорожня компанія” спільно з управлінням патрульної поліції Івано-Франківська та управлінням Укртрансбезпеки в Івано-Франківській області.

Переносні автомобільні ваги розмістяться: зі сторони Богородчан – перед поворотом на село Чукалівка; зі сторони Галича – в селі Угринів (при з’їзді з мосту); зі сторони Калуша – навпроти заправки “WOG”; зі сторони Надвірної – перед знаком “Івано-Франківськ”; зі сторони Тисмениці – перед перехрестям вул. Юності – Тисменицька – Тополина; на вул. Юності перед магазином “Христина”.

Управління транспорту і зв’язку, за рішенням виконкому, має забезпечити розробку та затвердження схем організації дорожнього руху за адресами встановлення пересувних ваг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: