fbpx

У Франківську зареєстрували петицію, щоби зберегти громадською територію довкола міського озера

Суспільство 08:52, 06.05, 2016

Петицію зареєстрували громадські активісти Івано-Франківська.

Нагадаємо, що вчора у Франківську відбулося перше засідання тимчасової контрольної комісії з депутатів міськради та громадських активістів, яка мала вивчити питання законності забудови території навколо міського озера і підготувати висновок на сесію міськради. Засідання завершилоя безрезультатно.

Тож громадські активісти пішли іншим шляхом – зареєстрували петицію до міського голови Івано-Франківська.

"Розробити детальний план території навколо міського озера в межах вул. Р. Гурика  Гетьмана Мазепи  Набережна ім. В. Стефаника  пров. Матросової  Ленкавського  М. Кривоноса  Р. Гурика у м. Івано-Франківську. В завданні на розробку ДПТ передбачити проектування на території навколо міського озера: пляжів, об’єктів соціального призначення, територію житлово-громадської забудови, рекреаційно-відпочинкові зони, території загального користування з об’єктами фізкультурно-оздоровчого та культурно-видовищного призначення.

Департаменту архітектури і містобудування виступити замовником розроблення ДПТ, забезпечити розроблення містобудівної документації у встановленому порядку та внести його на затвердження чергового засідання Івано-Франківської міської ради",  вимагає петиція.

На цей час зібрали 50 із потрібних для розгляду петиції 250 підписів. 

"Важливим є розробка детального плану території навколо міського озера, і це завдання вже міської влади. Підписуйте петицію, хто не в змозі активно брати участь в обговореннях",  закликала член комісії, активістка Наталія Сербин.

Активісти беруть участь в депутатській ТКК виключно з дорадчим голосом. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: