fbpx

У Франківську за розбій засудили до 10 і 7,5 років ув'язнення кримчанина і місцевого мешканця

Суспільство 11:19, 23.05, 2017

Івано-Франківська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 27-річного мешканця м. Бахчисарай та 35-річного мешканця м. Івано-Франківська у вчиненні розбою.

Встановлено, що особи у червні 2015 року за попередньою змовою, представившись працівниками фірми з надання телекомунікаційних послуг, проникли до приміщення житлової квартири по вул. Миколайчука, що в м. Івано-Франківську. Перебуваючи там, погрожували потерпілій заподіянням тілесних ушкоджень та вбивством. В подальшому, зв’язавши останню, заволоділи її майном на загальну суму понад 33 тис. грн, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Кримінальне провадження було відкрито за ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України.

Вироком Івано-Франківського міського суду обвинувачених визнано винними у вчиненні вказаного правопорушення та призначено покарання: 27-річному мешканцю м. Бахчисарай – 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, 35-річному мешканцю м. Івано-Франківська – 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна та штраф в розмірі 10 200 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: