fbpx

У Франківську затримали чоловіка, який намагався винести з магазину продуктів на 1,5 тисячі гривень

Суспільство 17:30, 04.01, 2017

В Івано-Франківську чоловік намагався "затоваритись" за рахунок магазину, однак його дії вчасно помітив охоронець супермаркету та викликав правоохоронців.

Днями на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Івано-Франківської області надійшов сигнал про спрацювання "тривожної" кнопки в одному із супермаркетів Івано-Франківська. Наряд групи реагування негайно виїхав на виклик.

На місці події з’ясувалось, що до магазину зайшов невідомий чоловік. Затоварившись продуктами харчування, він поспішив до кас, але не розрахувався, а швиденько спробував покинути приміщення торговельної зали. Свідком ситуації став охоронець магазину, який і натиснув "тривожну" кнопку поліції охорони.

Поліцейські охорони затримали зловмисника уже на виході із магазину. Виявилось, що 29-річний місцевий житель не мав коштів, щоб законно придбати товари, відтак просто вкрав їх.

Зловмисника затримали та доставили до Івано-Франківського міського відділу поліції. Сума викраденого товару склала 1,5 тисячі гривень. Наразі за цим фактом триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: