fbpx

У Франківську затримали чоловіка, який у кафе викрав телефон знайомого

Суспільство 22:05, 24.02, 2017

Із заявою про крадіжку телефону до поліції звернувся 37-річний франківець. Чоловік розповів, що в одному із місцевих кафе хтось викрав у нього мобільний телефон.

Оперативні працівники встановили особу, причетну до скоєння крадіжки. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець, який в день скоєння злочину перебував у тому ж кафе. Крадій запропонував заявникові випити з ним по чарці і, коли той захмелів та відволікся, зловмисник поспіхом прихопив його мобільний і покинув приміщення, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як було з’ясовано, чоловік вже неодноразово попадав у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок, угону автотранспорту та за зберігання наркотичних засобів.

На цей час поліцейські проводять заходи щодо встановлення місця перебування зловмисника та притягнення його до відповідальності.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: