fbpx

У Франківську завершили допит свідків у справі про зґвалтування іноземцями школярки

Суспільство 14:10, 13.09, 2016

Сьогодні в Івано-Франківському міському суді відбулось чергове засідання у справі про зґвалтування місцевої школярки студентами-іноземцями ІФНМУ.

В сьогоднішньому засіданні суд завершив допит свідків та перейшов до дослідження письмових доказів у справі, зокрема висновків експертів, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківського міського суду.

Крім того, судом продовжено запобіжний захід для підозрюваних у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв КУРС, у грудні минулого року в Івано-Франківську студентів-арабів звинуватили у розбещенні і зґвалтуванні неповнолітніх дівчат. Керівник арабської общини в Івано-Франківську Фуад Аліві вибачився за своїх одноплеменців, причетних до скандалу із розбещенням і зґвалтуванням неповнолітніх франківчанок. До цього франківська поліція повідомляла, що розбещена студентами-іноземцями неповнолітня франківчанка неодноразово втікала з дому і вступала в статеві стосунки добровільно. Історія викликала значний суспільний резонанс: громадські активісти звинувачували поліцію у бездіяльності й висловили ультиматум арабській общині Франківська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: