fbpx

У Франківську завершили мурал з козаком, присвячений Івану Миколайчуку

Суспільство 21:49, 25.08, 2016

У рамках програми теплової модернізації житлового фонду на вул. Миколайчука, 16 в Івано-Франківську утеплили другий під'їзд будинку. Після цього на будинку з’явився мурал з Іваном Миколайчуком в ролі козака, якого він зіграв у фільмі "Пропала грамота".

Замовником робіт є комунальне підприємство "Муніципальна управляюча інвестиційна компанія". Згідно з програмою, 60% вартості робіт оплатив міський бюджет, 40% – мешканці. За потреби платіж для мешканців розтерміновують до 6 місяців. 

"Як тільки були завершені підготовчі роботи, було вирішено зобразити Івана Миколайчука в ролі козака, якого він зіграв у фільмі "Пропала грамота". Думаю, що він стане гарною окрасою для мікрорайону "Каскад". Крім того, в сусідньому дворі ще у 2013 році ми відкрили красивий стріт-арт з Іваном Миколайчуком з "Тіней забутих предків". Це тільки початок, бо вже наступного року є бачення створити біля даного будинку тематичний міні-сквер Івана Миколайчука",  розповіла секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук.               

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: