fbpx

У Франківську жінка зарізала чоловіка

Суспільство 10:53, 24.10, 2016

В Івано-Франківську дружина вдарила чоловіка табуреткою по голові та нанесла ножові поранення, внаслідок чого він помер.

Інцидент трапився у ніч на 22 жовтня у квартирі по вул. Миру на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, повідомляє КУРС із посиланням на СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, встановили, що 22 жовтня близько 02.00 год. 37-річна мешканка обласного центру у себе вдома під час розпивання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, діючи умисно, нанесла один удар дерев’яною табуреткою в область голови своєму 34-річному співмешканцю. Потім за допомогою кухонного ножа поранила ліве стегно, від чого потерпілий помер.

Наразі підозрювана затримана в порядку ст. 208 КПК України, на цей час вирішується питання про оголошення підозри за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У кримінальному провадженні призначено судово-медичні, судово-імунологічні та криміналістичні експертизи.

Санкцією статті передбачено ув'язнення на строк від 7 до 10 років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: