fbpx

Всі знають, хто "мінує", - Марцінків про "замінування" школи №13

Суспільство 10:26, 30.08, 2016

Вчора о 22.35 год. до Управління ДСНС в Івано-Франківській області від чергового ГУ національної поліції в Івано-Франківській області поступило повідомлення про замінування загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №13 в Івано-Франківськ. Це вже четвертий випадок "мінування" цієї школи за рік.

Станом на 23:05 год. працівники вибухотехнічної служби НДЕКЦ і кінологічної служби ГУ національної поліції в Івано-Франківській  області провели обстеження будівель та території школи. Вибухових предметів не виявили – інформація виявилась хибна, повідомили КУРСу в Управлінні НС Івано-Франківської ОДА.

Під час сьогоднішньої оперативної наради у міського голови Руслан Марцінків зауважив поліції, що знає "мінувальника", бо його син з ним раніше разом навчався. 

"Батьки кинули його. Сім’я не є бідною. Просто вони його не люблять і викинули на вулицю. Не дитина, а батьки мають нести відповідальність за такі речі. Вже четвертий раз мінується. Всі знаю, хто дзвонить. Ви тільки роз'яснювальні бесіди проводите, нікого не штрафуєте, – зауважив Марцінків.

Нагадаємо, що повідомлення про замінування  ЗОШ №13 надходить до правоохоронців не вперше. Так, 20 квітня школяр з таксофона зателефонував у  поліцію і повідомив про замінування ЗШ №13 на вулиці Галицькій в Івано-Франківську. Вдруге про замінування 13-ї школи невідомі повідомили 19 серпня. Останній раз цей самий навчальний заклад "мінували" два дні тому, 27 серпня. Усі рази інформація виявлялась хибною.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: