fbpx

У Франківську зустріли правоохоронців, які повернулися із зони бойових дій. ФОТО

Суспільство 09:39, 18.01, 2016

До Івано-Франківська з Маріуполя повернулися півсотні правоохоронців, які протягом місяця забезпечували правопорядок у зоні бойових дій.

Про це у мережі Фейсбук повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Віконський.

"Учора знову переконався у тому, що зустрічати наших працівників з відрядження зі сходу України радісніше, аніж їх відправляти. Щиро привітав бійців батальйону зі щасливим поверненням на Прикарпаття та з Різдвяними святами, які їм довелося провести далеко від дому. Добру службу усіх правоохоронців, які повернулися з Маріуполя, ми відзначили преміями, а також заслуженою 10-денною відпусткою. Крім того, особливо приємно зауважити, що двоє наших працівників за вагомий внесок у протидію злочинності нагороджені керівництвом донецької поліції цінними подарунками – годинниками, а ще 19 оголошено подяки",  йдеться у повідомленні Віконського.

Нагадаємо, перед відправленням додому керівництво управління поліції Донецької області нагородило за службу 21 бійця з батальйону "Івано-Франківськ", які несли службу у Маріуполі.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: