fbpx

У Галичі прибрали береги річки Лімниця від сміття. ФОТО

Суспільство 17:37, 04.04, 2017

В час весняних прибирань і підготовки до Великодніх свят активісти та депутати Галицької міської ради від партії "ВОЛЯ" прибрали від сміття береги річки Лімниця у зоні відпочинку зі сторони села Залуква.

Участь у акції взяли депутати, активісти та мешканці Галича та новоствореної Більшівцівської ОТГ, інформує прес-служба партії "ВОЛЯ".

Таку акцію активісти проводять вже третій рік поспіль. Кажуть, мальовничий Галицький край привабливий для туристів, і дуже важливо, щоб тут було чисто та комфортно. Ба більше, в час, коли фактично у всій області загостроюється проблема вивозу сміття, утворюються стихійні сміттєзвалища, які несуть нищівну шкоду природі, необхідно особливо піклуватись про екологію, зокрема чистоту заповідної річки Лімниця.

Як повідомляють волівці, цьогоріч під час толоки було зібрано чимало побутових відходів: скляних пляшок та пластикового посуду – загалом близько 2500 літрів сміття.

"Усім мешканцям нашого району відомо про цей затишний куток, у весняну та літню пору там відпочивають сотні галичан. Однак після активного відпочинку не всі слідкують за чистотою берегів. Не можна залишатись осторонь цієї проблеми, а треба дбати про красу та чистоту нашої місцевості", – зазначив Володимир Горбаль.

"Не будьте байдужими до того, що нас оточує, і звичайно, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять",  закликають волівці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: