fbpx

У Галицькому районі зібрали кошти на закупівлю медичного обладнання для дітей із вадами зору

Здоров'я 09:48, 19.04, 2017

Галицький район долучився до проведення щорічної благодійної акції, організованої всеукраїнським благодійним фондом "Серце до серця". Починаючи з березня, волонтери, працівники закладів охорони здоров'я проводили збір коштів з метою закупівлі медичного обладнання для лікування дітей з вадами зору.

Станом на 13 квітня в районі зібрали понад 14 тисяч гривень, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Активну участь у проведенні цієї акції взяли фельдшерсько-акушерські пункти сіл Водники – 3175 грн, Сапогів – 1809 грн, Німшин – 1500 грн, Демешківці – 1070 грн, Дем’янів – 1003 грн, Межигірці – 600 грн, Медуха – 585 грн, Поплавники – 588 грн, Комарівська АЗПСМ – 965 грн.          

Благодійний внесок буде переведено на рахунок фонду "Серце до серця". 

Додамо, що Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" вже понад 9 років поспіль веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні та проводить щорічні благодійні акції, результатом яких є близько 40 000 вихованих у дусі відповідальності і безкорисливості волонтерів по Україні та функціонуюче медичне обладнання в обласних дитячих лікарнях із безкоштовним його користуванням громадськістю. Тематика акцій змінюється кожного року. За 8 років діяльності було закуплено понад 1300 одиниць медичного устаткування, яке передали в обласні дитячі лікарні та маленьким українцям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: