fbpx

У Городенківському районі для учасників АТО зарезервували 318 гектарів землі

Суспільство 13:14, 31.03, 2017

Відділом Держгеокадастру у Городенківському районі для учасників бойових дій на сході країни зарезервовано землі загальною площею близько 318 га. Станом на 30 березня цього року подано 149 клопотань про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою.

З них 11 заяв на розгляді. Відповідно – 138 заяв отримали дозвіл на розроблення документації із землеустрою. Також було здійснено 45 реєстрацій земельних ділянок на загальну площу 54,9653 га, на які вже готові всі документи, інформує прес-служба ОДА.

Про це йшлося на зустрічі першого заступника голови ОДА Марії Савки з головою Городенківського районного об’єднання учасників АТО Михайлом Човганюком.

Також участь у заході взяли керівник апарату облдержадміністрації Роман Маланій, начальник юридичного відділу ОДА Тарас Боринський, перший заступник голови Городенківської районної держадміністрації Роман Жичицький та представники Держгеокадастру в області.

Під час зустрічі Михайло Човганюк висловив прохання щодо врегулювання ситуації з видачею земель, зокрема ділянок, які знаходяться за межами Вербівської сільської ради, для чотирьох бійців. Зазначимо, раніше вони отримали відмову через те, що це меліоровані землі. Проте станом на сьогодні це питання врегульоване.

"Питання виділення землі для учасників АТО – першочергове завдання, яке стоїть перед органами виконавчої влади. Ми спільно повинні якомога швидше та якісно врегулювати це питання", – підкреслила Марія Савка. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: