fbpx

У Хриплині відкрили дитсадок "Мрія". ФОТО

Суспільство 07:05, 27.09, 2016

25 вересня відбулося святкове відкриття дошкільного навчального закладу №31 "Мрія" в селі Хриплин Івано-Франківської міської ради.

"Наша мета – відкрити дошкільні заклади у всіх селах Івано-Франківської міської ради, забезпечити малят місцями в дитячих садках",  сказав міський голова Руслан Марцінків.

Він підкреслив, що в місті відчувається дефіцит дошкільних навчальних закладів, черги ще існують. Але якщо і надалі працюватимемо над створенням відповідних умов для навчання і виховання дошкільнят, за 2-3 роки це питання вирішиться.

"Кожна мама віддає в дитячий садок найдорожче – свою дитину. Щоб їй тут було затишно, щоб були створені всі умови – не гірші від домашніх, потрібно прикласти чимало зусиль",  сказав директор департаменту освіти та науки Ігор Смаль і запевнив усіх присутніх, що новозбудований заклад буде комфортним і теплим, а малечі у садку буде цікаво і радісно, саме тут будуть виховуватись порядні і чесні люди.

Вихованцям він  побажав здоров’я, а батькам – злагоди у родинах, любові дітей. Після виступів та урочистого розрізання стрічки відбулося освячення закладу.

Як писав КУРС, у садочку зможуть розміститися 90 дітей. У селі зараз є 75-80 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: