fbpx

В Івано-Франківському міському суді пояснили, чому справа про подвійне вбивство дійшла до суду аж через чотири роки

Суспільство 09:45, 28.11, 2015

Обвинуваченого у подвійному вбивстві громадянина Рябова хотіли визнати неосудним. Суд не погоджувався з таким твердженням і призначив три експертизи.

Про це повідомив голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк.

"Були спроби застосування примусових медичних заходів у зв’язку з його неосудністю. Мало кому відомо, що суд тричі не погоджувався з такою позицією, колегія суддів наполягала на повторній експертизі, – розповів Антоняк. – Перша експертиза сказала, що він неосуднийи. Друга – це взагалі парадоксально, сказала, що не може визначити його стан, за що медиків, напевно, все-таки притягнуто до відповідальності, бо ми дуже жорстко відреагували на це. І аж третя експертиза сказала, що він осудний".

За словами голови Івано-Франківського міського суду, третя експертиза показала, що обвинувачений потребує певного лікування, але при одужанні може відповідати перед законом за вчинений злочин.

Нагадаємо, 26 листопада в Івано-Франківському міському суді почався розгляд кримінального провадження щодо громадянина Рябова, який звинувачується у тому, що 3 січня 2012 року скоїв два жорстоких убивства. Злочинець за допомогою кухонного ножа убив двох франківчанок, які мали перед ним боргові зобов’язання. Він вивіз їхні тіла до смітника, а сам, поприбиравши на місці злочину – у помешканні однієї з жертв, намагався зникнути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: