fbpx

У Франківську оголосили конкурс на літню резиденцію "Станіславський феномен-2016"

Суспільство 15:58, 06.06, 2016

ГО "АРТ-лабораторія "КОРАЛЛІ" та літературна агенція "Discursus" оголосили конкурс на участь в Резиденції для молодих україномовних письменників "Станіславський феномен-2016".

Протягом 30 днів, з 1 липня, резиденти мешкатимуть в Івано-Франківську в молодіжному хостелі "Феномен" із забезпеченням харчування в місцевих арт-кафе.

Проживання в хостелі – унікальна можливість спілкування з цікавими людьми – мандрівниками, музикантами, письменниками, яких життя закидає до міста.

Крім того, резиденти стануть учасниками мистецьких експедицій в карпатські села, проведуть вік-енд в столиці сирних коників – Брустурах, отримають путівку на тиждень до Хати-Майстерні у селі Бабин Косівського району.

Нагадаємо, що одним з найактуальніших утіх резиденції залишаються спільні трапези з культовими письменниками з Івано-Франківська – Юрієм Андруховичем, Тарасом Прохаськом, Юрком Іздриком, Володимиром Єшкілєвим, Галиною Петросаняк та ін.

Резиденти повинні за підсумками кожного тижня писати есеї. Ці тексти увійдуть до альманаху, який буде видано за підсумками кількох заїздів. Перший альманах за підсумками 2013-2014 років вийшов вкінці 2014 року.

Заявки на участь приймаються до 15-го червня, уточнюють організатори.

Резидента визначає журі в складі Тараса Прохаська, Юрія Андруховича, Володимира Єшкілєва, Галини Петросаняк, Василя Карп’юка та Віталія Чупака.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: