fbpx

В Івано-Франківську патрульні ловили пішоходів-порушників. ФОТО

Суспільство 14:57, 10.05, 2017

В Івано-Франківську патрульна поліція провела профілактичну акцію та зупиняла пішоходів-порушників, які переходили дорогу на червоне світло на перехресті вулиць Незалежності та Марійки Підгірянки.

Штраф за перехід дороги в невстановленому місці чи на червоне світло – 51 гривня. Та як пояснюють патрульні, це людей не лякає. Пішохідний перехід на вулиці Марійки Підгірянки є одним із найпроблемніших в місті, адже половина людей тут зовсім не звертають увагу на світлофор через малий трафік автомобілів.

В сьогоднішньому рейді разом з патрульною поліцією взяли участь і журналісти. За якихось 30 хвилин, незважаючи навіть на камери та патрульну поліцію, дорогу на червоне світло перейшли десятки людей. 

"Я не бачив світлофора, вибачте, будь ласка", "тут мало автомобілів", "я спішив", "зробіть тут нормальний перехід", – як тільки люди не відповідали на зауваження патрульних. Для більшості все обійшлось усним попередженням. Один із пішоходів уникав розмови із патрульними та намагався втекти, після довгої бесіди йому винесли письмове попередження та пообіцяли наступного разу оштрафувати. 

В поліції зазначають, що штраф за перехід у невстановленому місці або на червоне світло – 51 гривня, а людське життя безцінне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: